Ook voor maatwerk bent u bij Uwilthosting.nl aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het maken van database-toepassingen en denken graag met u mee naar de meest praktische oplossingen. Daarbij verliezen wij de kosten voor u niet uit het oog.


+ Wij hebben een bestaande website maar die willen wij zelf kunnen onderhouden.
De kosten voor het overzetten van een bestaande website is mede afhankelijk van het aantal pagina's dat de site groot is. Een website bestaande uit bijvoorbeeld 10 pagina's en 2 formulieren zal tussen de € 160 en € 200,00 exclusief btw kosten.

+ Wij willen een nieuwe website.
Voor het maken van een nieuwe website kunt u eerst kijken of een van de ruim 50 basisvormen u aanspreekt, is dat het geval dan scheelt dat in de kosten. Mocht u niet slagen dan kunnen wij een nieuwe basisvorm voor u maken. Het maken van een nieuwe basisvorm afhankelijk van de wensen reken wij 2 dagen, de kosten komen dan op € 640,00 exclusief btw. Indien u deze basisvorm laat toevoegen binnen ons beheer dan betaald u slechts 50% van de kosten.

+ Maakt Uwilthosting.nl ook database applicaties op maat?
Voor het maken van een eenvoudige tot geavanceerde database applicaties kunt u ook bij Uwilthosting.nl terecht. Naar aanleiding van uw wensen maken wij een offerte waarin alle onderdelen in worden beschreven. De uiteindelijke kosten in de offerte staan vast, dus voor u achteraf geen verrassingen!


Handig om te weten

Domeinnaam
Een domeinnaam is uw adres op internet. En domeinnamen bestaan uit twee onderdelen de gkozen naam + de gekozen extentie zoals bijvoorbeeld .nl voor Nederland staat. Uw domeinnaam gebruikt u niet alleen voor uw website maar ook voor het versturen van uw mail.

Tips voor de keuze van uw domeinnaam

Probeer uw werkzaamheden in de domeinnaam te verwerken. Vrijwel iedereen zoekt via zoekmachines waarbij Google een van de meest gebruikte is. Stel, u bent op zoek naar een loodgieter, dan gaat u zoeken op loodgieter plaats een loodgieter die als domeinnaam deze beide zoekwoorden in de naam heeft verwerkt zal beter in de zoekmachine komen.

POP3
Staat voor Post Office Protocol 3 een standaardprotocol voor het ontvangen van uw mail.

Webmail
Is een browser gestuurd programma waarmee u uw e-mails online kan raadplagen en uiteraard kan beantwoorden. Webmail heeft als voordeel dat u overal (ter wereld) bij uw mail kan komen, het enige wat u nodig heeft is een pc met internet.SMTP
Staat voor Standard Mail Transfer Protocol dit is een standaardprotocol voor het verzenden van uw mailberichten.

ISP
Staat voor Internet Service Provider deze verzorgen voor bedrijven en/of particulieren toegang tot internet waaronder bijvoorbeeld het hosten van een website. Uwilthosting.nl beperkt haar diensten alleen tot de zakelijke markt.

HTML
Staat voor HyperText Markup Language dit is de standaardtaal om documenten voor het internet te maken. Binnen het Aanpassysteem van Uwilthosting.nl heeft u dit niet nodig.

FTP
Staat voor File Transfer Protocol via FTP kunt u bestanden naar (internet) computers sturen. U kunt hiermee bestanden van een (internet) computer naar uw eigen computer halen, dat noemen wij downloaden, en omgekeerd kunt u bestanden van uw pc naar de (internet) computer sturen, dat noemen wij uploaden.

Uwilthosting.nl
Kruiszwin 2305
1788 LW Den Helder
0223-645410
Via mail klik hier

Bank: NL65ABNA0437299058
KvK: 37125660
BTW: 815820094B01

Privacy verklaring