Rijschool Amsterdam? Verkeersschool Kennedy

Dé rijschool in Amsterdam waar de kandidaten op de eerste plaats staan en services nog vanzelfsprekend is!


Voor aanvang van de rijles geven wij uitleg over hoe onze opleiding in elkaar steekt, want er is een groot verschil tussen rijlessen en leren autorijden! Verkeersschool Kennedy heeft een uniek lesprogramma ontwikkeld en behoort tot de top van de beste rijscholen in Amsterdam.

Een rijopleiding is maatwerk! Wij luisteren daarom graag naar jouw wensen, dus wil je jouw rijbewijs halen in Amsterdam en op zoek naar een goede rijschool? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles voor de actieprijs van € 30,00 aan!


Jorrit uit Amsterdam

Goed lesgegeven, prima materiaal en sympathieke mensen zowel op de rijschool als.... Lees verder

Daniel uit Amsterdam
Goede autorijschool, de mensen van Autorijschool Kennedy zijn erg vriendelijk en deskundig. Van harte aan te... Lees verder

Kate uit Amsterdam

Ik heb Verkeersschool Kennedy ervaren als een hele fijne rijschool. De rij-instructeurs zijn professioneel, bekwaam.... Lees verder

 
Pakket 10
✓ 10 uur rijles
✓ Tussentijdse toets
✓ Praktijkexamen
✓ RIS praktijk werkboek

€ 970,--

Meest gekozen!
Pakket 20
✓ 20 uur rijles
✓ Tussentijdse toets
✓ Praktijkexamen
✓ RIS praktijk werkboek

€ 1.465,--

Pakket 30
✓ 30 uur rijles
✓ Tussentijdse toets
✓ Praktijkexamen
✓ RIS praktijk werkboek

€ 1.960,--

 

Auto, motor en aanhanger rijbewijs halen

Bij rijschool Kennedy in Amsterdam Zuid haal je niet alleen je , autorijbewijs B maar ook je motorrijbewijs A en aanhanger rijbewijs BE .

Rijlespakketten

Je autorijbewijs halen is voordelig bij rijschool Kennedy: met onze rijles pakketten krijg je korting op je rijlessen en de administratiekosten, waardoor je tientallen euro’s goedkoper uit bent. Bij onze rijles pakketten zijn de tussentijdse toets en het praktijkexamen inbegrepen. Met de tussentijdse toets vergroot je de kans dat je in één keer slaagt voor het praktijkexamen.

Spoedrijopleiding

Je rijbewijs halen in 10 dagen,2, 3 of 4 weken met examengarantie: met een spoed rijopleiding haal jij snel je autorijbewijs. Zorg dat je van tevoren je theoriecertificaat haalt, zodat je na de rijopleiding direct het praktijkexamen kunt afleggen. Met jouw vaste rijinstructeur bespreek je hoeveel lessen je nodig hebt en wanneer je rijles volgt. Om te kijken welk lesprogramma het beste bij past is het noodzakelijk om een intake te doen van 2 lesuren. De instructeur kan dan een passend advies geven en jij kan de les methodiek van de rijinstructeur ervaren. Vraag direct een intake rijles aan voor de spoed rijopleiding. Na de intake maken we samen met jou een totaalprogramma inclusief praktijkexamen.

Kosten van rijles

Naast de bovenstaande rijles pakketten kun je losse rijlessen nemen. Ook je motorrijbewijs en aanhanger rijbewijs haal je voordelig bij rijschool Kennedy in Amsterdam. Bekijk bijvoorbeeld eens deze voordelige rijopleidingen:

Starterspakket voor je motorrijbewijs vanaf € 1.170,00
✓ Rijles pakketten auto vanaf € 960,00
1-daagse rijopleiding aanhangwagenrijbewijs

Waarom rijles bij rijschool Kennedy in Amsterdam?

 • Inzicht in je prestaties en voortgang met behulp van vorderingenkaart
 • Rijles pakketten inclusief tussentijdse toets en praktijkexamen
 • Rijlessen voor auto, motor en aanhangwagen

Theorieopleiding

Met de online theoriecursus haal je al in enkele dagen je theorie-examen. 95% van de leerlingen slaagt in één keer! Voor maar € 45,- heb je een handig theorieboek en uitgebreide internetexamentraining voor je auto theorie-examen. Je kunt ook kiezen voor een privé theorieles of examentraining.

Adres en contactgegevens

Rijschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam

020 644 4302
info@verkeersschoolkennedy.nl


Rijles vanaf 16,5 jaar: 2toDrive

Begin met rijlessen als je 16,5 jaar bent en doe het praktijkexamen zodra je 17 wordt. Met het 2toDrive rijbewijs dat je haalt kun je direct de weg op. Tot je 18de verjaardag rij je met een zelfgekozen coach. Tegen de tijd dat je 18 jaar bent en zelfstandig de weg op mag, heb je al behoorlijk wat rijervaring opgedaan, zit je zelfverzekerd achter het stuur en is de kans dat jij een ongeluk veroorzaakt vele malen kleiner.

Rijangst

Heb je al een rijbewijs, maar durf je niet de weg op te gaan? Of je nou een vervelende rijervaring hebt gehad, niet durft te rijden in een drukke stad of op de snelweg, bij rijschool Kennedy in Amsterdam leer jij vertrouwd te worden met het rijden, zodat je snel weer zelf de weg op kunt. Vaak heb je maar een paar herhalingslessen nodig. Vraag direct een routineles les aan!

Faalangst

Als je faalangst hebt kun je enorm tegen het rijexamen opzien en zelfs zakken door je zenuwen. Om dit te voorkomen heeft rijschool Kennedy in Amsterdam rijinstructeurs die zijn opgeleid om leerlingen met faalangst te begeleiden. Ook kun je in plaats van het reguliere praktijkexamen een faalangstexamen doen waarbij je extra tijd krijgt en een time-out kunt aanvragen om je zenuwen onder controle te krijgen.

Rijles in Amsterdam en omstreken

Vraag direct een proefles aan voor rijles in de regio Amsterdam. Woon je in een van de onderstaande wijken of plaatsen, dan kun je rijlessen bij rijschool Kennedy.

 • Amsterdam Zuid
 • Amsterdam Centrum
 • Amsterdam Noord
 • Amsterdam West
 • Amsterdam Nieuw-West
 • Amsterdam Oost
 • Amsterdam Zuidoost
 • Amsterdam Westpoort
 • Diemen
 • Duivendrecht
 • Amstelveen
 • Watergraafsmeer

Bel rijschool Kennedy in Amsterdam

Neem contact met ons op voor meer informatie over rijles in Amsterdam. Bel 020 644 4302 of vraag via onze website direct een proefles aan: