Faalangst of al een tijd niet meer gereden?
Verkeersschool Kennedy helpt u op weg!


Proefles aanvragen
Faalangst tijdens rijles | Verkeersschool Kennedy Amsterdam

Wil je je rijbewijs halen, maar ben je faalangstig? Dan kan dit het behalen van je rijexamen drastisch in de weg staan. Gelukkig kun je bij Verkeersschool Kennedy terecht voor speciale faalangstlessen. Een beetje zenuwachtig is iedereen voor het afrijden. Maar als bij jou de spanning zo hoog oploopt dat je volledig blokkeert en een black-out krijgt heb je een groot probleem. Voor dit soort situaties biedt rijschool Kennedy uit Amsterdam speciale faalangst rijlessen aan.

Rijschool Amsterdam gespecialiseerd in rijangst
Bij faalangst ben je voortdurend bang onvoldoende te presteren. Dit leidt vaak tot hartkloppingen, hoofdpijn en zweten. Tussen de 10 en 20 procent van de volwassenen worstelt met faalangst. Ben je faalangstig en wil je rijlessen volgen in Amsterdam of omgeving? Kies dan voor Verkeersschool Kennedy. We ondersteunen je op de volgende manieren:

Krijg les van speciaal opgeleide en gecertificeerde instructeurs voor faalangstige cursisten. Wen tijdens verschillende toetsmomenten aan de examendruk Volg een (vrouw)vriendelijke rijopleiding, in een ontspannen en prettige sfeer

Faalangst rijexamen neemt druk weg
Blijf je ondanks de speciale faalangstlessen extreem zenuwachtig en angstig? Dan kom je in aanmerking voor het speciale faalangstexamen. Bij het faalangst rijexamen rijd je af bij een speciaal getrainde examinator. Hij of zij heeft specifieke kennis over faalangst en je krijgt extra tijd om je comfortabel te voelen. Ook mag je tijdens de rit je een time-out aanvragen. De eisen voor het praktijkexamen zijn voor de rest hetzelfde als voor het gewone rijexamen.

Dit zijn de voordelen van een faalangst examen:
Bij Verkeersschool Kennedy haal je veilig, vertrouwd en snel je rijbewijs. Ook als je faalangstig bent. Je krijgt zelfvertrouwen en controle over je lichaam en geest. Kies daarom ook voor onze individuele aanpak door gediplomeerde docenten en boek nu een proefles.

Dit zeggen cursisten over de faalangst rijlessen van Verkeersschool Kennedy:


Genaro (18): "Bij de faalangstlessen voel ik me echt op mijn gemak en groeit mijn zelfvertrouwen."

Kim (17): "De mogelijkheid van een een time-out tijdens het examen gaf me heel veel rust."