Rijles bij rijschool Kennedy

 • Autorijles vanaf 16,5 jaar
 • Korting op je rijlessen
 • Binnen 1 week beginnen
 • Ook spoed rijopleidingen
Proefles aanvragen

Rijlessen

Meer informatie

Contact

Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
info@verkeersschoolkennedy.nl

Spoed rijopleiding in Amsterdam


Met een spoedopleiding je rijbewijs halen bij Rijschool Kennedy in Amsterdam;

 • Spoed rijopleiding 10 dagen, 2, 3 of 4 weken
 • Compact rijopleiding 5 tot 10 weken
 • Examengarantie
 • Bovag garantie
 • Altijd dezelfde instructeur
Wil je graag snel je rijbewijs halen bij Rijschool Kennedy in Amsterdam? De volgende tips zijn belangrijk! Allereerst begin zo snel mogelijk met het behalen van je theoriecertificaat. Deze heb je nodig bij zowel de Tussentijdse Toets (TTT) en bij het praktijkexamen. De kennis van de theorie is enorm belangrijk om toe te kunnen passen tijdens de praktijklessen.

De wachttijden voor een praktijkexamen liggen gemiddeld tussen de 6 en 10 weken. Na het doen van de intake rekenen we je lesprogramma terug vanaf de examendatum.

Tip Heb je het theoriecertificaat nog niet binnen? We helpen je graag bij het halen van je theoriecertificaat. Het kan al in 1 dag.

Hoe gaat het in zijn werk?

 1. Spreek een (vrijblijvende) intake van 2 lesuren af en geef aan wat je wensen zijn, de instructeur kan dan beter op jouw wensen inspelen. Bij het volgen van een spoed of compact rijopleiding is een intake verplicht. Tijdens de 2 uur durende intake kun je direct kennis maken met de werkwijze van jouw rijinstructeur. Doordat we langer de tijd nemen, krijg je een advies op maat.
 2. Na afloop van de intake krijg je een advies welk lesschema het beste bij je past en wat het totale kostenplaatje wordt.
 3. Met onze baliemedewerkers plan je de hele rijopleiding in inclusief Tussentijdse Toets en Praktijkexamen
LET OP: Bij een spoedopleiding c.q. spoed rijles dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat

Meer informatie bel 020 - 6 44 43 02
Bij Verkeersschool Kennedy in Amsterdam kun je snel je auto rijbewijs B halen. Goed voorbereid is het halve werk, we leren je meedenken om het niveau te verhogen met behulp van de modulaire rijopleiding, hierdoor heb je uiteindelijk minder rijlessen nodig.

Bij verkeersschool Kennedy Amsterdam heb je de hoogste kans van slagen om het rijbewijs in 1 keer je rijbewijs te halen (www.rijschoolgegevens.nl) bij het CBR.