Rijles bij rijschool Kennedy

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • Korting op je rijlessen
  • Binnen 1 week beginnen
  • Ook spoed rijopleidingen
Proefles aanvragen

Rijlessen

Meer informatie

Contact

Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
info@verkeersschoolkennedy.nl

Over Rijschool Kennedy

Rijschool Kennedy is een BOVAG rijschool in Amsterdam en verzorgt rijopleidingen sinds 1982. Onze sterke punten zijn: kwaliteit, service en inlevingsvermogen. Al tientallen jaren wordt onze werkwijze hierdoor gekenmerkt. Onder persoonlijke begeleiding van een vaste rijinstructeur volg je een modulaire rijopleiding. Met deze manier van lesgeven krijg je stap voor stap inzicht in je eigen prestaties. Dit bevordert je vaardigheden op de weg en het draagt eraan bij dat je snel je rijbewijs kan halen.

Adres- en contactgegevens

Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Telefoonnummer: 020 644 4302
E-mail: info@verkeersschoolkennedy.nl

Openingstijden/rijlestijden

Maandag: 09:00 – 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Op zon- en feestdagen geven wij geen rijles.

Onze rijopleidingen

Wij bieden rijopleidingen aan voor verschillende rijbewijzen. Alle opleidingen geven wij op modulaire basis, waarbij je stapsgewijs jouw vaardigheden op de weg verbetert. Bovendien bieden we voor alle rijlessen ook complete pakketten aan, waarmee je jouw rijbewijs met een mooie korting kunt behalen.

Wij geven rijlessen en cursussen voor het:

Alles over de tarieven, zoals rijlesprijzen en -pakketten vind je op onze tarievenpagina .

Proeflessen en intakes

Om vrijblijvend kennis te maken met onze werkwijze kun je een proefrijles van 1 uur overwegen. Tijdens deze kennismaking ga je samen met een instructeur de weg op en maak je de eerste kilometers. Aan het eind van de proefles geeft de instructeur je een passend advies, zodat je weet waar je aan moet werken wanneer je start met rijlessen.

Proefles aanvragen

Bij een intake rijles van 2 uur kunnen we na afloop meer zeggen over het aantal uren dat je nodig hebt om het rijbewijs te halen. De intakes zijn van toepassing bij een compacte rijopleiding en bij een spoedopleiding . Bij deze opleidingen staat de examendatum vooraf al vast.

Intake aanvragen

Hoog slagingspercentage

Dankzij onze modulaire rijopleiding (Rijopleiding In Stappen) heb je een hoge slagingskans op het eerste examen. Het gemiddelde slagingspercentage van de eerste examens bij onze rijschool ligt zelfs tussen de 61 en 65% ( rijschoolgegevens.nl ). Bij het herexamen ligt het slagingspercentage tussen de 71 en 75%. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de modulaire rijopleiding.

Voor meer informatie over onze rijopleidingen, advies of andere vragen kun je contact opnemen via telefoonnummer 020 644 4302 of een mail sturen naar info@verkeersschoolkennedy.nl .