Rijles bij rijschool Kennedy

  • Autorijles vanaf 16,5 jaar
  • Korting op je rijlessen
  • Binnen 1 week beginnen
  • Ook spoed rijopleidingen
Proefles aanvragen

Rijlessen

Meer informatie

Contact

Verkeersschool Kennedy
Rijnstraat 90
1079 HM Amsterdam
Tel. 020 - 644 4302
info@verkeersschoolkennedy.nl

Theorieopleiding

Wij bieden de volgende theoriecursussen:   


  • Spoedopleiding theorie in 1 dag met aansluitend op dezelfde dag theorie-examen, kosten 1 dag inclusief examen . Neem hiervoor contact op met de rijschool voor de actuele examendata. Deze opleiding is goed te combineren met een  compacte of spoedrijopleiding
  • Online theorieopleiding. Theorieboek en internetexamentraining samen voor maar € 45,00. Goed te combineren met privé theorieles.

Wil jij het rijbewijs je theorie voor de auto,   motor of bromfiets binnen een dag of 2 dagen halen? Heb je moeite met leren uit een boek of ben je te druk met werken? Dan is een Theoriecursus een mooie uitkomst. Door middel van juiste lesmateriaal, aandacht voor jou, ezelsbruggetjes en trucjes met uitstekend begeleiding willen wij jou voorbereiden voor het theorie-examen. Onze manier van lesgeven is examengericht. Hierdoor zal je sneller slagen voor je theorie-examen en kun je gelijk aan de slag met de praktijk. Met onze unieke lesmethode, zorgen wij ervoor dat jij je theorie binnen 1 dag haalt met de hoogste slagingskans! Aansluitend aan de cursus doe je op dezelfde dag nog theorie-examen.

TIP BIJ AANVANG VAN EEN SPOED OF COMPACT RIJOPLEIDING MOET JE IN HET BEZIT ZIJN VAN HET THEORIECERTIFICAAT


De theorie is een vaak onderschat gedeelte van de rijopleiding. Raadzaam is om direct te beginnen met je theorie. Wij plannen graag een theorie-examen voor je in. De theoriekennis heb je nodig voor het theorie-examen maar ook voor de praktijklessen. Is je kennis up to date, dan haal je nog meer rendement uit je praktijklessen.